PRIVACY POLICY

wat wel wat niet enzo

Privacy policy

PensioenLab verwerft geen persoonsgegevens met de campagne ‘Hoe zit jij er later bij’. De quiz is anoniem en gegevens worden niet doorverkocht.

We delen informatie ook via bijv. onze digitale nieuwsbrieven en social media. Om de informatie te geven die bij jou past en om je bijvoorbeeld digitale nieuwsbrieven te sturen en onze dienstverlening op jou te kunnen afstemmen, kun je je naam en e-mailadres achterlaten voor het ontvangen van het stappenplan.

Beveiligingsmaatregelen

Om misbruik van persoonsgegevens en ongeautoriseerde toegang tot deze gegevens te beperken, nemen wij strenge beveiligingsmaatregelen. Een aantal maatregelen die we nemen:

Wij schermen toegang tot persoonsgegevens af met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.
Wij houden logs bij van alle aanvragen van persoonsgegevens en als dit nodig is kunnen we hier direct op ingrijpen.
Firewalls zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde toegang tot onze servers wordt gegeven.

Beperkte aansprakelijkheid

PensioenLab probeert om de inhoud op de website hoezitjijerlaterbij.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Alsnog is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De materialen, die op de website worden aangeboden, zijn zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling van PensioenLab. Alle teksten en visuals op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Voor de hyperlinks naar websites of diensten van derden kan PensioenLab ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vragen?


Voor vragen over ons privacy beleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens, kun je contact met ons opnemen via:

PensioenLab Tiberdreef 4 3561 GG Utrecht 030 751 1850 info@pensioenlab.nl